طراحی وب سایت

آموزش رایگان طراحی و بهینه سازی سایت-مقالات آموزش طراحی سایت به زبان ASP.NET-مقالات آموزش بهینه سازی سایت

طراحی وب سایت

آموزش رایگان طراحی و بهینه سازی سایت-مقالات آموزش طراحی سایت به زبان ASP.NET-مقالات آموزش بهینه سازی سایت

آیا هر چه میزان بازدیدکننده از سایت بیشتر باشد گوگل رتبه ی بالاتری به سایت میدهد؟

همانطور که در مقالات پیشین شرکت طراحی سایت مبنا مطرح شده بازدیدکننده از سه طریق وارد سایت میشود:

  • موتورهای جستجوگر
  • آدرس مستقیم
  • لینک های موجود در سایت های دیگر

اکثر سایت ها 80% بازدید خود را از طریق سرچ و جستجو در موتور های جستجوگر بدست میآورند این بدان معنا نیست که آن سایت به علت بازدیدکننده زیاد سرچ و سئو خوبی دارد به این معناست که آن سایت ورودی جستجو و سرچ بالایی دارد و این دو کاملا با هم متفاوت هستند.

AdministratorfilesUploadFilesearch-engine-411105_640.jpg

البته ناگفته نماند سایت هایی هم وجود دارند که از دو روش دیگر بازدید کننده به دست می آورند اما به طور حتم تاثیر مستقیمی بر ورودی سرچ آن ها ندارد.

و دلیل منطقی دیگر این است که اگر ورودی سرچ و جستجوی سایتی با افزایش بازدید افزایش یابد باعث میشود یک حلقه بی انتها  ایجاد شود. به عنوان مثال اگر سایت X 1000 بازدید داشته باشد و این رقم باعث شود که 500 بازدید دیگر به آن اضافه شود و در روز بعد 1500 بازدید داشته باشد و 750 بازدید دیگر به آن اضافه شود و ....

با توجه به مثال بالا متوجه میشویم که این اتفاق منطقا قابل اجرا نخواهد بود و این حلقه تا بی نهایت و تا ابد ادامه خواهد داشت پس کاملا نشدنی است.

لطفا نظرات سازنده ی خود را با شرکت طراحی سایت مبنا در میان بگزارید.

چه کلمات کلیدی نیاز به سئو ندارند؟

زمانی که میخواهیم سایت را سئو کنیم در قدم نخست با شرکتی که طراحی سایت مان را انجام داده است در صورت داشتن خدمات سئو با آن ها تماس میگیریم سپس حوزه فعالیت خود را برای آن ها شرح داده و کلمات کلیدی خود را به آن ها میدهیم تا پروسه سئو سایت آغاز شود.

در هنگام انتخاب کلمات کلیدی برخی معیارها را مانند پر رقیب بودن و پر سرچ بودن کلمه را می سنجیم با این حال باز هم کلماتی وجود دارند که تکرو بوده و هیچ رقیبی ندارد در این صورت هرگاه آن کلمه جستجو شود سایت شما خود به خود  در صفحه نتایج نمایش داده میشود.

مثل این میماند شما در یک مسابقه ای شرکت کنید و در این مسابقه شما تنها شرکت کننده آن باشید. در هر صورت شما برنده هستید.

انتخاب چنین کلماتی قدری نیاز به دقت دارد، نباید به گونه ای باشد که آن کلمه اصلا در ماه جستجو نداشته باشد.

AdministratorfilesUploadFileScreen-Shot-2013-09-03-at-3.09.38-PM.png

نکاتی برای سئوی صفحات بی پایان

در مقاله ها پیشین درباره ی مزایا و معایت تکنیک infinite scrolling صحبت کردیم و در این مقاله می خواهیم در مورد نکاتی که بر سئو صفحات بی پایان تاثیر می گذارد بحث کنیم.

از این نکتیک در سایت های بنامی مانند پینترست و فیسبوک بکار رفته است  این سوال پیش میاید که موتور مرورگر گوگل چگونه محتویات این صفحات را درک می کند؟!

در صفحات بی پایان کاربر هرچه با اسکرول بیشتر داده های بیشتری به صورت خودکار لود می شود اما در اکثر اوقات موتور گوگل نمی تواند آن را درک کند و نتیجه اش کاهش حضور شما در نتایج سرچ گوگل می شود.

در این مقاله نکاتی برای سئو صفحات بی پایان بر اساس مقاله جان مولر است.

نکات سئو برای صفحات بی پایان

برای آنکه روبات گوگل به غیر از نتایج اول سایر نتیجه ها را نیز مشاهد کند باید به تمامی صفحات به صورت تک به تک دسترسی داشته باشد به علاوه یک متن و یا یک مطلب  فقط باید در یکی از صفحات وجود داشته باشد.

1.استراتژی ارائه مطالب

  • در صورت عدم استفاده از جاوا اسکریپت و یا لود نشدن درست سایت کد نویسی باید به نحوی باشد که مطالب سایت به صورت صفحه بندی نشان داده شود.
  • مشخص کنید که در وهله اول سایت چه تعداد مطالبی را نمایش می دهد. در هین این کار باید به این نکات توجه داشته باشید:

1.تعداد مطالب با فضای اشغال شده توسط هر یکی از مطالب در صفحه  رابطه ی مستقیم دارد.

2. دسته بندی باید به گونه ای باشد که کاربر نیازی به اسکرول کردن بیش از حد برای رسیدن به آخرین مطلب نداشته باشد.

3. مطالب باید به گونه ای باشند که سرعت بارگذاری بالا باشد.

 

  • برای مثال اگر مطالب شما  متنیست ویا تصاویر کوچکی در آن هاست 10 مطلب آخر انتخاب مناسبی برای دسته بندی است اما اگر هر مطلب با یک عکس یا تصویر با حجم بالا همراه است دسته های 6 تایی مناسب است.
  • دسته بندی مطالب باید به گونه ای باشد که یک مطلب در دو صفحه جدا قرار نگیرد و از ایجاد متوا تکراری جلو گیری کنیم.

2. آدرس دهی صحیح صفحات

به لینک زیر دقت کنید:

example.com/category/page.php?name=fun-items&days-ago=3

استفاده از تاریخ در آدرس درست نمی باشد چرا که آدرس دهی باید به گونه ای باشد که شامل اطلاعات مهم شود و با مرور زمان این نحوه آدرس دهی تغییر نکند.

آدرس دهی باید به گونه ای باشد که اگر کاربر به صورت مستقیم آدرس صفحه nام را وارد کرد مرورگر وارد مطالب صفحه مورد نظر شود.

example.com/category?name=fun-items&page=1

example.com/fun-items?lastid=567

در بخش head باید از تگ های  rel=next و  rel=prev تعریف شود. این تگ ها برای کاربر تاثیری نخواهد داشت و فقط مدیر سایت دسترسی دارد.

3.سایت خود را بررسی و بازبینی کنید

به عنوان یک کاربر وارد سایت خود شوید و از چشم یک کاربر به سایت خود نگاه کنید. اطمینان پیدا کنید که خطای 404 برای صفحات ایجاد نشده به درستی ارسال شود.

توجه گوگل به محتوای تازه

مرورگر گوگل به محتوای تازه علاقه ی زیادی از خود نشان می دهد به همین دلیل بین سایت های جدید و تازه ساخت با سایت های قدیمی رقابت ایجاد کرده است. این قوانین جدید باعث شده است که طراحان سایت بدون ترس و واهمه از اسپم شدن توسط گوگل به تولید محتویات تازه بپردازند.

تا به حال برایتان اتفاق افتاده است که زمانی کلمات کلیدی سایت خود را سرچ می کنید گوگل سایت هایی را نمایش می دهد که قبلا  کلمات کلیدی آن ها در گوگل نبوده و یک دفعه در رتبه سوم تا دهم قرار میگیرند استفاده از این امکان بر ضد قوانین گوگل نیست و مجازاتی ندارد بلکه خود گوگل تشویق کننده استفاده از این فرصت ایجاد شده است و دیگر خرید بک لینک دارای مجازات نمی باشد.

ابتدا کلمات و لغاتی که در نتایج گوگل در صفحه اول دستخوش تغییرات زیادی می شوند را پیدا کنید. این تغییرات بیشتر شامل عبارات طولانی تر می شود.

1.تولید محتوا ی تازه به صورت هدفمند

برخی کلمات و عبارتی را که به حوزه ی فعالیت شما ارتباط دارد و رقابت اندکی در صفحه نخست گوگل برای آن ها وجود دارد را شناسایی کنید و بر اساس آن ها یک محتویات تازه ایجاد کنید.اگر در مدت دو سه روز اول در گوگل ایندکس نشد این کار را با عبارات طولانی تر انجام دهید. برای آشنایی مطلوب با این شیوه کافیس از راه آزمون و خطا وارد شوید. برخی اوقات سلیقه ی گوگل برای انتخاب کامات کلیدی با شما فرق میکند به همین منظور قبل از قضاوت ترکیبات گوناگون  و عبارات پرکاربرد و پر ارزش را که در متون سایت تان وجود دارد را بسنجید چرا که امکان دارد با همان لینک با عبارت دیگری به صفحه نخست آمده باشد.

2.محتوای تازه برای مطلب قدیمی

حتما دیده اید که سایتی در رتبه اول دوم بوده و بعد از مدتی به رتبه های پایین تر نزول می کنند برای جلو گیری از این کاهش رتبه کافیست آن صفحه را بروزرسانی کنید که تاثیر چشمگیری در افزایش رتبه خواهد داشت با اضافه کردن  چند خط یا یک پاراگراف توضیحات به متن می توان محتوای آن را تازه کنید. محتوای تازه باید شامل کلمات کلیدی مربوط به سایت باشد. برخی اوقات اظهار نظرات جدید پایین صفحه را محتویات جدید می شمارد اما استفاده نظرات به عنوان محتوای جدید موجب نزول رتبه می شود. پس از سپری شدن مدت زمانی بروزرسانی یا اضافه کردن محتوا تازه بی فایده میشود در این مواقع مطلب جدیدی در رابطه همین مومضوع تهیه کنید و صفحه قبلی را با استفاده از کد 301 ریدارکت کنبد این روش اصولا برای سایت هایی که نرم افزار برای دانلود عرضه می کنند کاربرد دارد.

3.محتوای تازه و مستمر

برای مثال شما یک سایت آموزش زبان دارید و کلمه کلیدی شما اصطلاحات انگلیسی است شما میتوانید برای آن یک صفحه جداگانه اختصاص دهید و به طور مستمر و مدام اخبار و اطلاعات مربوط به آن را قرار دهید.

به یاد داشته بشید که تولید محتوای تازه به معنای تغییر محتوای قبلی و انتشار از نو آن ها نیست. چرا که موجب نارضایتی کاربران و مشتریان می شود. با این اوصاف بسیاری از طراحان سایت و سایت نویسان به نگهداری و حفظ مشتریان و تبدیل کاربران به مشتریان ثابت توجهی نمی کنند.

چرا باید صفحه اول گوگل باشیم؟

اکثر مطالبی که درباره سئو خوانده ایم چه در کتاب ها و چه در مقالات اینترنتی هدف اصلی از سئو و رعات اصول آن برای رساندن سایت به صفحه اول گوگل یاد کرده اند و برای رسیدن به این امر نیاز به تلاش فراوان و صرف زمان است. بر طبق بررسی و تحقیقات انجام شده روزانه میلیونها جستجو توسط کاربران در موتورهای جستجوگر انجام میشود که نزدیک به 80% کاربران از گوگل استفاده می کنند و 20% دیگر بین یاهو و بینگ تقسیم میشود که یاهو سهم بیشتری دارد. پس رسیدن به صفحه اول گوگل امری مهم است و از ضرورت بالای برخوردار است.

طی تحقیقات انجام شده ارقام نشان می دهند که 99% کاربران تنها صفحه اول گوگل را بررسی میکنند و وارد صفحات دیگر سرچ گوگل نمی شوند.

در صفحه اول گوگل باز هم رقابتی بین 3 نتیجه اول برای رسیدن به اولین پیشنهاد و لینک گوگل است. بررسی ها نشان می دهد که بیش از نیمی از کاربران فقط بر روی 3 پیشنهاد اول کلیک میکنند که از این میان بیش از 30% سهم لینک اول است و تقریب سهم لینکهای دوم و سوم  به ترتیب 12% و 9% است. یعنی سهم رتبه اول با مجموع سهم دوم تا پنجم برابر است!

 پس متوجه اخلاف زیاد اختلاف سهم ها شدیم و به اهمیت سئو بیشتر پی بردیم و این امر بیانگر شکست سئو ما در صورت نبودن در صفحه اول گوگل است.

چگونه به صفحه اول گوگل برسیم؟

حضور در صفحه گوگل به عنوان اولین رتبه برای یک سایت نوپا سخت و غیر ممکن به نظر می رسد ولی به قل معروف کار نشد ندارد! شما با قرارداد هدف رسیدن به صفحه اول گوگل و رقابت با سایر رقبا و پشت سر گذاشتن آن ها میتوانید مقام اول گوگل را کسب کنید.

قراردادن  توضیحات صفحه سایت را فراموش نکنید چرا که شما با نوشتن توضیحات مناسب می توانید کاربران بیشتری به سایت خود جذب کنید. برای مثال شاید شما رتبه چهارم در صفحه اول گوگل داشته باشید و تعداد کاربرانتان از رتبه دوم و سوم بیشتر باشد.

چگونه سایت خود را پر بازدید کنیم؟

اولین سوالی که بعد از طراحی سایت مطرح می شود این است که چگونه سایت خود را پر بازدید کنیم؟

دو نوع کاربر وجود دارد:1.مخاطب 2.مشتری

آن دسته از کاربرانی راکه از مطالب سایت استفاده می کنند و از آن بهره میبرند ولی خریدی انجام نمی دهند را مخاطب می نامیم. دسته ی دیگر از کاربران که از سایت خرید می کنند و باعث ایجاد درآمد سایت می شوند را مشتری می نامیم.

حال این سوال پیش میاید که سایت های خبری که محصولی عرضه نمی کنند چگونه کسب درآمد می کنند؟ اینگونه سایت ها که مخاطبانی در رده سنی های متفاوت دارند از مشتریانی که اقدام به تبلیغ در این سایت ها می کنند کسب درآمد می کنند.

برای پر بازدید کردن سایت باید هر دو نوع کاربر را مد نظر گرفت و نه از مشتری غافل شد و نه از مخاطب !

به زبان ساده تر باید رابطه بین این دو نوع کاربر را مشخص کنیم. بعنوان مثال  سایت همراه اول از عموم مردم در صنف های مختلف مشتری دارد. اما مشتریان سایت فروشگاه دوربین مدار بسته ویورا شامل شرکت ها، دافاتر، مغاره ها و کسانیست که به نصب دوربین مداربسته در محلی نیاز دارند می شود.

دلیل استفاده از تکنیک بازاریابی محتوا جذب و تاثیر گذاری بر روی مخاطبان بیشتر که مرتبط به حوزه فعالیت خود هستند را پیدا کنند و اطلاعاتی از آن ها جمع کنند و در انتها آن ها را به سمت مشتری شدن تشویق کنند تا در نهایت مخاطب به مشتری تبدیل شود.

ارتباط با مشتریان  

از پلان های ارسال ایمیل و پیام کوتاه هدفمند استفاده کنید . متن ارسالی باید به گونه ای باشد که کاربر تصور کند بطور اختصاصی برایش فراهم شده و رضایت مشتری را بدست آورید. به این روش روابط عمومی آنلاین گویند.

محتوای متن باید کاملا سفارشی با نام و نام خانوادگی دریافت کنند باشد. نباید بطور مکرر این پیام ها که هدفشان معرفی و آشنایی کاربر با سایت است ارسال شود چرا باعث آزرده شدن آن ها می شود.

ارتباط با مخاطبان

از راه های جذب کاربر مخاطب سئو، وبلاگ نویسی، اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی، تبلیغات در گوگل، معرفی از طریق وبلاگ و .... می توان نام برد.

روشهای انتخاب دامنه خوب

AdministratorfilesUploadFilemoarefey site.jpg

انتخاب دامنه خوب به اندازه انتخاب نام شرکت و کمپانی شما اهمیت دارد.

روشهای انتخاب یک دامنه خوب:

1. یک دامنه خوب کوتاه است

هر روز بیش از قبل یافتن یک دامنه کوتاه سخت تر می شود ولی با کمی خلاقیت و ترکیب عناصری مانند نام شرکت ، نام خود و محصول یا خدمات می توان یک نام کوتاه ساخت همچنین سایت هایی وجود دارند که میتوانند شما را در این کار یاری کنند که نام برخی از این سایتها را در این مقاله می توان یافت.

2.نام دامنه شما باید با نام کمپانی شما یکی باشد

بدیهی است که نام دامنه شما بر روی نام تجاری شرکت شما تاثیر مستقیم دارد ، این موجب شناسایی نام تجاری شما توسط مشتریان وکاربران می گردد.

3.دامنه خوب باید به یاد ماندنی باشد

همواره نامی برای دامنه انتخاب کنید که به راحتی در حافظه کاربران بماند و در هنگام مخفف سازی نیز این کار رابه شکلی انجام دهید که خوش آهنگ باشد و در حافظه بماند.

4.از خط فاصله در نام دامنه خود استفاده نکنید

بعضی اوقات دیده می شود که دامنه مورد نظر شما قبلا تصاحب شده است ، شما با دیدن همچین چیزی نباید از خط فاصله استفاده کنید و این را بدانید همواره سادگی بهترین چیز است.استفاده از خط فاصله موجب می شود کاربران نام دامنه شما را به راحتی فراموش کنند یا آدرس را اشتباه وارد نمایند.

5.یک دامنه خوب نباید با دیگر دامنه ها استباه گرفته شود

برخی از کاربران از نامهایی مشابه  سایت های دیگر استفاده می کنند که این باعش می شود مراجعه کنندگاه دامنه شما را با دامنه آن سایت اشتباه بگیرند و نام آن سایت را به خاطر بسپارند.

6. دامنه خوب باید به سختی غلط نگارش شود

نام دامنه شما باید به صورتی باشد که مراجعه کنندگان برای نگارش آن دچار مشکل نشوند. نام های طولانی بیشتر موجب همچین مشکلی می شوند و به مرور بازدید کننده های شما را کم می کنند.

7.بهتر است از پسوند های رایج مانند .com , .net , .ir استفاده کرد

.com  شناخته شده ترین پسوند آدرس وب سایت است ، برای استفاده از این دامنه ها باید مبلغ بیشتری را پرداخت کرد ولی ارزش این کار را دارد چون برای همه شناخته شده هستند.

8. دامنه خوب باید بیانگر فعالیت شما باشد

نام دامنه شما باید به صورتی باشند که مخاطب با شنیدن آن به فعالیت شما پی ببرد.

9.استفاده از CamelCase

یک راه مناسب استفاده از CamelCase است. CamelCase روش استفاده از حروف بزرگ در دامنه است ، برای مثال SiteDesign-co.com زیباتر از sitedesign-co.com به نظر می رسد همچنین بهتر در خاطره کاربران می ماند. پس بهتر است در تبلیغات و مکان هایی که سایت خود را معرفی می کنید از این تکنیک استفاده نمایید.

سایت های com. رنک بالاتری دارند

بهتر است این گونه بیان کنیم :" آیا  سایت های com. رنک بالاتری نسبت به دومینهای محلی مانند ir. دارند؟"

دامنه های com. کاربردی جهانی دارند در واقع می توان گفت پرکاربردترین دومین شناخته شده در میان کاربران است و این باعث شده است که این تفکر در میان متخصصین سئو بوجود آید که استفاده از دومین com. باعث افزایش رنک می شود.

AdministratorfilesUploadFile.com go.jpg

مشخص است که  سایت هایی با دومین اصلی com. شرایط مناسبتری نسبت به دومین محلی ir. برای انتشار درعرضه جهانی دارند. برای مثال سایتی با دومین ir. در نتایج کشور های اروپایی و آمریکایی به ندرت یافت می شوند. پس اگر  هدف جهانی شدن در سر دارید بهتر است از دومین com. انتخاب کنید اما اگر خواهان رونق کسب و کار خود در کشورتان هستید به شما پیشنهاد می کنیم دومین های محلی مانند ir. انتخاب کنید.

البته ناگفته نماند بهترین کار انتخاب هر دو دومین به طورهمزمان است چرا که همی هر کشور خودتان و هم در عرضه جهانی مطرح می شوید.

و حرف آخر با استفاده از گوگل وبمستر  منقطه هدف را مشخص کنید تا عملکرد بهتری به دست آورید.

برگرفته شده از ویدئو های مت کاتس

تمدید دامنه چگونه می باشد؟

ما در زمان اعتبار دامنه خود هر زمان می توانیم آن را تمدید نماییم؛ اما بعد از اتمام تاریخ اعتبار دامنه فقط تا 30 روز می توانیم بدون پرداخت هیچگونه جریمه ایی، دامنه خود را تمدید نماییم.

در غیر این صورت دامنه ما وارد دوره باز خرید خواهد شد که مدت آن 45 روز می باشد که باز در این زمان مالک دامنه می تواند با پرداخت جریمه که معمولا چندین برابر هزینه ثبت دامنه اولیه است، دامنه خود را تمدید نماید.

هزینه این جریمه طبق قوانین ICANN در حدود 140 دلار آمریکا می باشد.

در مبحث حیات دامنه زمان های تمدید را به طور کامل شرح داده ایم.

ضمنا باید در نظر داشته باشم برای طراحی سایت بهتر و همچنین مدیرت بهتر وب سایت خود ما به عنوان طراح سایت باید از این زمان ها و قوانین آگاهی کامل داشته باشیم.

تاثیر استفاده از خط تیره در دامنه بر سئو

اگر دارای دامنه ای هستید که از دو کلمه متشکل شده است مانند www.examplesite.com  بهتر است برای خوانایی از خط تیره یا دش استفاده کنید مانند www.site-example.com

AdministratorfilesUploadFileuse-most-important-keyboard-shortcuts-windows-8.1280x600.jpg

نکته: فراموش نکنید که فقط از یک خط تیره می توانید استفاه کنید. به همین دلیل است که اکثر افراد دامنه های پیوسته و بدون خط تیره برای دامنه های متشکل از یک یا دو کلمه را بیشتر می پسندند. به دامنه ی زیر توجه کنید:

Site-design-mabna-compani-seo.com

دامنه بالا کاملا عادیست و از واژه های کلیدی در آن استفاده شده است و استفاده از آن غلط نیست اما اصلا کاربر پسند نیست چرا که اغلب کاربران فرق بین دش (-)، اسلش(/)، آندرلاین(_) و ... را نمی دانند و دسترسی به سایت شما برایشان مشکل می شود و یا وارد سایتی اشتباه می شوند. پس نتیجه می گیریم دامنه بدون خط تیره نسبت به دامنه هایی که از خط تیره و یا علامت های دیگر استفاده کرده اند رنک بالاتری دارند.

استفاده از خط تیره برای سایت های خاص

بر اساس گفته های مت کاتس استفاده از علامت های جداکننده در سایت های نوپا داستانی کاملا متفاوت دارد ،با توجه به سخنان بالا باید بگوییم استفاده از خط تیره و علامت های جداکننده در طراحی سایت های خاص و جدید  تاثیر زیادی بر روی سئو دارد چرا که باعث نمایش بهتر آدرس سایت میشود و کاربر را برای کلیک کردن جذب می کند.